KOMBİNLİYORUM : OVERSİZE KAZAK


Nasıl giyineceğimizi bilemediğimiz havalardan herkese merhabalar. Aralık ayının başlarındayız ve hala o kış soğukları gelmiş değil. Hatta bazı günler pastırma sıcakları ile yazdan kalma günleri yaşıyor gibiyiz. Havalar bu kadar karışıkken bizimde ne giyeceğimiz konusunda aklımız karışık elbette. Böyle havalarda karşımızı birkaç seçenek çıkıyor biri kaban giyip içimize ince bir bluz veye gömlek giymek yada benim bu yazımda oluşturduğum kombin gibi sadece kalın bir kazak giymek. Gerçi bu akşam hava soğuyunca riskli olabilir ama yanımızı bir şal aldığımızda sorunu çözebiliriz bence.





Son zamanların oversize ürünler her yerde ve her tarz kıyafette görünür oldu. Bunun sebebi hem duruşu itibariyle cool ve tarz görünüyor hemde çok rahat oldukları için olsa gerek. O zaman biz de oversize kazaklardan başlayalım bakalım.
Bu kazaklar her şeyle kombinlenen kurtarıcı parçalar olur ya hani işte tam olarak onlardan. Çeşitli boylarda ve renklerde oversize kazakları günlük hayatınızda zahmetsizce kullanabilirsiniz. Kullanım şekillerinden biri mom jeans ve sneakers ile olabilir. Burada dikkat etmemiz gereken şeylerden bir tanesi renk uyumu. Yani eğer kazağımız canlı bir renk ise o zaman ayakkabımızı ve çantamızı daha sade tutmak. Yada yine kazağımızı canlı tutup onunla kullanacağımız aksesuarlardan birini aynı renkte yapabiliriz. Bunun tercihini size kalmış. İster tercihinizi çantadan yana isterseniz de gözlükten yana kullanabilirsin. Tabi ki pantolonun rengini kazakla aynı tutup baştan aşağı bir bütün oluşturabilirsiniz. Burada da dikkat etmeniz gereken şey aksesuar seçimi. Tüm her şeyi aynı renk yapıp da üzerimizdekileri kostüm gibi göstermek istemeyiz tabi ki. Başka bir tercih olarak da, nötr renklerde bir kazak tercih edip bunu siyah veya mavi bir jeans ile kombinleyip daha sade bir görünüm oluşturabilirsiniz.


   ZARA - 179,95 TL


MANGO - 99,99


MANGO - 179,99


ZARA - 89,95


MANGO - 179,99


ZARA - 99,95


ZARA - 129,95

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar